top of page

Det siger Kunderne

Anders´ plankeværk (1).JPG

Anders Mortensen

Jeg kan kun anbefale Holstebro Handyservice.  Han arbejder meget effektivt og er perfektionist.

Arbejder hurtigt og holder stort set ingen pauser, prisen er fair! Kan kun varmt anbefale Ivan 🙂

Lone Mikkelsen

Jeg så Holstebro Handyservices opslag på facebook og tænkte først, at skønt der endeligt er en mulighed for praktisk hjælp med hus og have i Holstebro. Jeg kontaktede Ivan Frederiksen på mail og modtog allerede svar dagen efter og vel at mærke et positivt svar om, at Ivan gerne ville kigge forbi og se hvad og hvilke praktiske gøremål, jeg havde brug for.

Ivan mødte op ugen efter og ordnede min græsplæne for mos og andre typer af ukrudt. Ivan arbejdede seriøst og ordentligt. Ivan var lydhør for mine have-behov og grundig. Jeg sender min anbefaling og vil selv gøre brug af Holstebro Handyservice igen på sigt.

Morten Sølvkjær

Når man har et gammelt hus og gerne vil have lavet noget nyt, kræver det at man prøver at få tingene til at hænge sammen, så det kommer til at se ordentligt ud. Og ikke mindst at håndværkeren er med på de skøre ideer man har.

 

Ivan havde mange gode løsninger på de ting, jeg ikke lige havde fået tænkt færdig, og i sammenslutning fik jeg lavet en stor åben gårdhave, med havehus (orangeri) som kan lukket af for vind og vejr.

 

Alt i alt rigtig godt håndværk, mange tak for hjælpen 

bottom of page